No podem esperar: Prou incompetència espanyola!

Autopistes saturades, aeroport col·lapsat, caos ferroviari, apagada energètica… la situació és realment precària i les catalanes i els catalans ja no podem seguir esperant. L’Estat espanyol ha marginat la nostra nació, privant-la de les inversions necessàries per tal de garantir uns serveis públics dignes, eficients i competents i negant-nos el dret d’aixecar les ales com a poble, emancipar-nos i situar-nos al mapa com a país digne de decidir el seu futur.

I és que les catalanes i els catalans tenim dret a decidir el quan, el com i el què volem ser. Tenim dret a alçar la nostra veu d’una vegada per totes i veure que només ens queda una alternativa que ens garanteixi els serveis, la cultura i la nostra subsistència com a país, la independència.

Així que cal que d’una vegada per totes ens unim entre tots sumant mans i esforços. Cal que sortim tots i participem de les activitats programades per aquest onze de setembre mentre a les nostre finestres i balcons onegen al vent de la llibertat estelades i senyeres.

I és que entre tots ho farem tot!

 

Molt bona diada!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.