El Bicing, un malalt tocat de mort

Els més pròxims a mi sabreu amb el fervor que vaig acollir el Bicing durant el mes de maig, quan un humil servidor es va convertir en usuari d’aquest servei municipal. Estacions regulades, bicis perfectes, servei d’atenció correcte… un servei, en definitiva,  com déu mana. I és que… veieu aquesta imatge idíl·lica del Bicing? Doncs jo poques vegades (per no dir cap) l’he vist.

Des de fa temps, quan passo per davant d’una estació la veig erma, sense vehicles, i en el cas que n’hi hagin… no patiu, que no us les deixaran agafar, o bé no tindran frens, estaran trencades o amb les rodes punxades…

 

El cert és que la meva història es va truncar a principis de juliol, quan després d’haver utilitzat el Bicing  passades les 4 de la tarda el vaig tornar a utilitzar vora les 10, i la màquina, amb un missatge amb fons vermell amenaçador em feia saber que jo ja tenia agafada una bicicleta i que encara no l’havia retornat. Conscient del que significava això (multa de 150€) vaig trucar ràpidament al servei d’atenció tècnica on em va saludar un contestador automàtic que em deia que malgrat el servei tingui un horari, si vols atenció de les oficines t’has de fotre, que només t’atendran en un minso horari que s’acaba, si no recordo malament, a les 8 del vespre (el bicing, el dia que tanca més d’hora és a les 12 de la nit). L’endemà al matí (després d’un mail enviat la nit anterior i el missatge al contestador) vaig trucar i no en sabien res, em van dir que hi havia recàrrec i posteriorment, després d’intentar-me passar a un “jefecillo” van desistir i van dir que ho cancel·laven i solucionaven la qüestió. Una setmana més tard se’m va contestar el mail dient-me que acabaven d’arreglar la incidència…

 

Però després del desagradable incident…

[@more@]

Des de fa un mes i mig no puc utilitzar el Bicing! I és que cada vegada que intento introduir la targeta…. la màquina em diu que no pot identificar la meva targeta, i amb un to burlesc em pregunta “estàs segur que aquesta targeta és autèntica?” Com si tingués algun botó on jo pogués contestar-li…

Doncs amics, m’he posat en contacte amb ells i de moment res de res… Els hi vaig enviar un mail a mitjans d’agost i encara espero que em responguin… Això sí, mica en mica se’ls hi aniran acumulant les meves notes de disconformitat.

 

I és que el Bicing està malalt. Era una bona idea, però sense cap mena de dubte ha quedat obsolet, i creieu-me quan dic que si no redrecen la situació actual aviat… el Bicing acabarà morint; d’èxit, però mort al cap i a la fi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: El Bicing, un malalt tocat de mort

  1. Laiky diu:

    Això és lamentable. Com és no surt tot això per la TV3? està massa comprada pel govern. això al meu planeta no passa. Ànims i continua amb les queixes.

  2. Ànims i continua amb les queixes.

  3. Niça per escrit amic, que està fent un gran esforç, la seva manera d’escriure és única, gràcies per compartir bona feina tals. mantenir més amic de correus.

  4. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

  5. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.