El PP ens vol callats, emmanillats… i a les fosques!

Que el Partido Popular mai ha tingut una estima especial (si és que n’ha tingut mai…) per Catalunya és una cosa evident. Gens lluny queden les falques de ràdio titllant-nos de lladres, els infinits recursos davant el nostre minso estatut, les repressions policials a les manifestacions culturals del dia de Sant Jordi o les nombroses agressions al nostre territori com va ser l’intent (amb el suport a ulls clucs de Convergència i Unió) d’executar el “Plan Hidrològico Nacional”.

Durant aquells anys d’espanyolisme ranci el PP es va encarregar de silenciar qualsevol opinió que pogués anar en contra de les seves polítiques autoritàries i dictatorials i a reprimir durament qualsevol manifestació que lliurement decidís expressar-se als carrers del nostre país…. però amics… avui el PP ha arribat a un dels seus límits més alts en una entrevista a la Razón, quan el seu Portaveu al Congrés, Eduardo Zaplana, ha manifestat que “Manuel Pizarro ha demostrado muchas cosas. Sería un estupendo miembro del Gobierno del PP”.

 

I és que amics, recordeu encara el caos que ha originat el senyor Pizarro, president d’ENDESA, a la nostra ciutat? Doncs el senyor Zaplana també, i després d’anys intentant-nos callar, emmudir i emmanillar… ara vol deixar-nos, també, a les fosques!

 
Així que res amigues i amics, el que jo demano ara és que els més de 350.000 abonats que fa just una setmana es van quedar a les fosques se’n recordin que el PP està disposat a premiar al culpable d’aquesta catàstrofe amb un ministeri, i que quan vingui el senyor Zaplana engominat i amb un somriure postís a esgarrapar quatre vots de les nostres contrades, contestem tots de forma clara i unànime les declaracions que avui ha decidit fer.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.